mei 2021

zomeruren


Nu nog niet, maar op 15 juni is het zover, dan schakelen we weer over op onze welbekende zomeruren.
Dat betekent dat de winkel dan
van dinsdag tot vrijdag open is van 15u tot 19u en op zaterdag van 12u tot 18u.
Daarbuiten, zoals altijd, op afspraak: dat kan eenmalig, voor enkele keren of voor de hele zomertijd, bv om uw groententas af te halen. Vanaf 31 augustus zijn het weer de gewone uren.

vinaigrette


Toch weer enkele nieuwe vinaigrettes op de markt, deze keer van Lima: de Vinaigrette Provençale bevat zonnebloem- en olijfolie, tamari en appelazijn,tarwestroop, mosterd en provençaalse kruiden. De Vinaigrette Roasted Sesame is verrijkt met sesam, sesamolie en mierikswortel. Deze dressings kan u gebruiken bij groenten, granen, tofu en tempeh, en zelfs bij dessertjes.

vloeibare dagcreme

…van Dr Hauschka is er nu zowel in drievoud als in een nieuw formaat. De welbekende en jarenlang beproefde formule vindt u voortaan onder de naam Activerende Vloeibare Dagcreme: voedende abrikozenpitolie, revitaliserend wortelextract en kalmerende én versterkende sintjansolie zorgen ervoor dat de huid zelf voldoende vocht en talg produceert, zodat ze fris, soepel en stralend wordt.
De Balancerende Vloeibare Dagcreme – de naam verraadt het al – is geschikt voor een gecombineerde, soms onzuivere huid: ze bevat wondklaver, dat voor evenwicht zorgt, akkerpaardenstaart dat de huid versterkt en ontstekingsremmende Oost-Indische kers.
De
Kalmerende Vloeibare Dagcreme is voor gevoelige huid die naar roodheid neigt. Ze bevat rozen en rozenbottels, die de huid versterken, egaliserende vrouwenmantel en bernagie, dat de bloedvaten versterkt en kalmerend werkt.
Het formaat is 50 ml: één pompje volstaat voor het gezicht, de hals en de oorlellen; met een flesje doet u gemiddeld twee maanden.

chocolade en zout

Hebt u ze al geproefd, de nieuwe chocolades met bloemzout van Vivani?
Feine Bitter Mallorca Flor de Sal bevat 75% cacao, is gezoet met kokosbloesemsuiker en ontleent zijn specifieke smaak aan krokante zeezoutkristallen, die op traditionele wijze gewonnen worden uit plassen zeewater op het strand Playa d’Es Trenc.
Feine bitter Caramel Mallorca Flor de Sal biedt een perfect contrast tussen zoute en zoete smaken; deze soort bevat 62% cacao, knapperige karamelstukjes en uiteraard ook handgeoogste zeezoutkristallen.

tandzijde

...die bio-afbreekbaar is en in een dito doosje zit: eindelijk is dit onmisbare, niet gearomatiseerde product weer beschikbaar. Voor een grondige reiniging van de ruimtes tussen de tanden.