juni 2017

zomer


19 juni is het weer zover: dan schakelen we over op zomer-uren, wat betekent dat De Karwij dan in de week

open is van 15u tot 19u.

Op zaterdag verandert er niets, dan bent u welkom

van 12u tot 18u.

Daarbuiten, zols altijd, ook op simpele afspraak: bv. via e-mail of telefoon - eenmalig, af en toe, of meteen voor de hele zomertijd.

In juli is de winkel dicht op
zaterdag 21 juli (noteer het even, groentenabonnees!) en in augustus van de 14de tot en met de 18de.
Op 4 september is de zomer voor ons voorbij en openen we de winkel weer telkens om 12u.

nieuw

Ongemakken te lijf gaan zonder medicatie: dat kan in veel gevallen met fytotherapie oftewel kruidengeneeskunde.
Zo reinigt de mix voor
lever & gal het eerste orgaan en optimaliseert die de functie van het tweede. De samenstelling bevat onder meer boldo, artisjok, mariadistel en paardebloemwortel.
De mengeling voor
spieren & gewrichten kan u gebruiken voor en na het sporten, als aanvulling van anti-oxydanten en ter bescherming van gezonde cellen en weefsels bij het ouder worden. Hierin vindt u kruiden als duivelsklauw, heermoes, zoethout en brandnetel, naast andere waaronder gember en jeneverbes.
Relax & slaap hoeven we niet uit te leggen, toch? Valeriaan, passiebloem, citroenmelisse, linde en lavendel, om er maar enkele te noemen, bevorderen een ontspannen avond en een goede nachtrust met een diepe slaap.
De
blaas & nierthee helpt bij ontstekingen en pijn en bevat natuurlijk guldenroede en brandnetel, maar ook kruiden als beredruif en berkeblad. Combineert u deze thee met azukisap dan kan u zelfs nierontstekingen de baas!
De mix voor de
stoelgang werkt zacht laxerend, zeker niet purgerend, en bereikt dat resultaat met senna, vlierbloesem, venkel en anijs.

Nieuw in het assortiment gezond en lekker is de prijsgunstige kokosenergiereep, gemaakt van dadels, kokos, rozijnen en havervlokken.
Ook twee nieuwe kamutgebakjes, vegan en suikervrij: eentje met
vijgenmoesvulling en een tweede met een vulling van bramen en zwarte bessen, met 6 individueel verpakte koeken in een doos. Handig voor onderweg of op het werk/ in de school!