juli 2021

vakantie

       Een vakantiegevoel is ook thuis te creëren, bijvoorbeeld met een heerlijk voetenritueel: vul een voetbad met warm water en voeg een dopje van het Dr. Hauschka Salie Bad toe, breng vervolgens het Hydraterend Masker aan op de voeten en sluit het ritueel af met een goede voetmassage met de Voetcrème. Zalig!   

ami cat


…of zoals het tegenwoordig heet, One Planet: volwaardig droogvoer voor fluweelpootjes, zit nu in witte zakken met groene opdruk. De formaten zijn niet veranderd – 1,5 kg en 7,5 kg – de receptuur is licht aangepast. U geeft deze ongekleurde korrels best verdeeld over de dag, in 2 tot 3 keer. De hoeveelheid hangt af van de leeftijd, de activiteitsgraad en de grootte van uw kat(ten). Van 25 g per dag voor kittens en lichtgewichten van 1 kg tot 90 g voor stoere exemplaren van 6 kg. Zorg er voor dat er altijd een kommetje vers water beschikbaar is. Ami Cat zorgt voor een betere vertering, minder haarballen, een glanzende pels, gezonde tanden en nieren.

pickles

Omdat er in gefermenteerde groenten grote hoeveelheden beschermende stoffen zitten (1 eetlepel zuurkool per dag kan darmpoliepen voorkomen!) en ze een gezonde darmflora bevorderen en onderhouden, hebben we nu ook
kappertjes in het assortiment opgenomen. Kappertjes zijn de gefermenteerde ongeopende bloemknoppen van de kappertjesplant, die voornamelijk in de landen rond de Middellandse Zee groeit. Ze zijn rijk aan nogal wat vitaminen en mineralen, maar vooral ook aan de kankerbestrijders quercetine en seleen. De smaak is fris-zurig en doet het goed in slaatjes, in sauzen en bij pasta.

hartig

Goed nieuws voor wie houdt van hartig: er zijn nieuwe soorten vers broodbeleg, in de vorm van plakjes vegan kaas, gemaakt van kokosolie: hartig en met paprika, en in de vorm van guacamole.
Er is
vegan pizzatopping, ook op basis van kokosnootolie, en ook nog twee soorten kant en klare saus, gemaakt van gefermenteerde cashewnoten: bechamel en shiitake. Even opwarmen, naar wens kruiden – smakelijk!
En dan is er nog
Fermè, een vaste bereiding eveneens op basis van gefermenteerde cashewnoten, met kruiden en bloemen: broodbeleg, aanvulling op de maaltijd, hartig tussendoortje en aperitiefhapje.
Om dat alles een goede bodem te geven zijn er nieuwe rustieke
afbakbroodjes, zonder noten of gedroogde vruchten, per 6 in een pak.

lippentip

Last van extreem droge lippen door de zon? Geef ze dan eens een masker. U leest het goed: Dr. Hauschka’s Hydraterend Masker is niet alleen ideaal voor de droge huid, maar ook voor uw droge lippen.
Breng het masker aan voor het slapengaan en ontwaak met een stralende lach!