juli 2018

zoem

Nog meer muggen dan anders? Neem uw voorzorgen! Er zijn natuurlijk vliegenramen en klamboes, maar die zijn niet altijd en overal beschikbaar. Wat dat wel is, is de antimugsynergie van Sjankara, die u kan mengen onder uw dagcreme, zonnemelk of lichaamsolie, langzaam kan laten verdampen met een theelichtje of kaars of hyperindividueel in een aromahanger.
Geen gezoem en gejeuk meer!


rinse appelstroop

Het is, zoals u wellicht weet, de ijzerrijkste fruitstroop die er bestaat: de rinse appelstroop, een mix van langzaam ingedikte appels en suikerbieten. Rins staat voor zoetzuur: het zure van appels en het zoete van suikerbieten. U kan er uw boterhammen en ook de kaas erop mee beleggen, pannenkoeken mee versieren, dessertjes en gebakjes mee maken.
Nu in glas - en maar liefst 11% beterkoop!


lekkere luchtjes


Een kamer opfrissen, de lucht zuiveren, vieze geuren verdrijven, en dat allemaal zonder artificiële geurstoffen: het kan met de heerlijk ruikende roomsprays van Sjankara.

We beginnen met 5 soorten:
Mystique bevat onder meer de etherische oliën van citroengras, patchouli, appelsienschil, kaneel en strobloem, en trakteert u op een licht exotische, intrigerende geur.
De
Mistral met lavendel, geranium, niaouli tovert u weg naar de Provence, de Orangerie (verschillende citrusoliën maar ook sandelhout) levert u de sensatie van een serre vol bloeiende fruitbomen. De Sweet Roses hoeven we niet verder toe te lichten, toch?
En dan is er nog de
Noordzee: houtig-kruidig, licht zilt, fris.

Opgelet! Etherische oliën zijn sterker zuiverend en verfrissend dan de kunstmatige namaaksels: u hoeft er dan ook niet zoveel van te gebruiken. Om u een idee te geven: 3 toefjes volstaan voor de hele winkel!

koekjes

4 nieuwe soorten maar liefst, allemaal bio en vegan: dat wordt smullen! Ze komen van De Spechtmolen, die u al kent van de 3 soorten chocoladekoekjes.
Er zijn 2 soorten
Twibio, wat staat voor met fruitmoes gevulde gebakjes: blauwe bosbes en framboos. Ze zijn gezoet met tarwestroop en rapadura.
De
P’tit Déj’ is een droog, ovaal koekje gemaakt van verschillende soorten meel en vlokken, met als extra ingrediënten vijgen en rozijnen.
En dan is er nog
Plaisir Speculoos met kaneel en amandelen: lekker bros, kruidig en niet te zoet.

Alle soorten zijn per portie verpakt, zodat u ze makkelijk kan meenemen op een wandeling, naar het werk, naar school, op de trein.