augustus 2017

gesloten


We herinneren u er nog eens aan dat de dubbele drie er weer aan komt: in week 33, van 15 tot 19 augustus, sluit de winkel even de deuren. Op 22 augustus gaan ze weer open: die week en de week erop nog in zomermodus.
Vanaf 5 september is De Karwij weer open vanaf 12 uur; enkel op dinsdag en vrijdag nog tot 19u, de andere dagen tot 18u.

Nu we het erover hebben…. dit zijn de komende sluitingsdagen:

woensdag 1 en donderdag 2 november
zaterdag 11 november

..en de jaarlijkse vakantie start op 26 december, laatste winkeldag is zaterdag 23 december.

Geen nood echter: we herhalen dat op tijd en stond, zodat u niet voor verrassingen komt te staan, en u kan het ook altijd nakijken op de praktisch-pagina van onze website.

wist u dat….


….u met natriumbicarbonaat, technische versie, uw linnengoed kan bleken, uw wasmachine kan ontkalken, meubels kan opfrissen en leidingen kan ontstoppen? De oven schoonmaken, de geuren uit koelkast en auto verdrijven? En dat is nog lang niet alles!

…u met
krijtwit raamglas ondoorzichtig kan maken, zilver, koper en tin kan opwrijven, geverfde oppervlakken kan ontvetten?

…u met
zwarte zeep vloeren en tegels kan kuisen, maar ook frietketels en pannen schuren, penselen en verfborstels reinigen, planten beschermen tegen bladluizen en andere insecten?

…u met
kristalsoda marmer kan onderhouden, hard water zachter maken, koelkast, vriezer, wc en badkamer schoonmaken, schimmels en korstmossen verwijderen en hout ontgrijzen?
Deze en tientallen andere tips staan in Ecodis’
receptenschriftje!

inner harmony


…heet de nieuwste telg van de Yogi Teas: een uitgekiende, smakelijke mengeling met citroenmelisse, kaneel, rooibos en nog enkele andere biokruiden. Samengesteld om u een rustpunt te bieden in het snelle leven van alledag, werkt ze ontspannend, verzachtend en kalmerend. Van deze thee kan u dan ook op elk moment genieten.

afscheid

…moeten we nemen van de douchegels van Ecover, zowel die met lavendel als die met citrus, door niets minder dan een productiestop. De alternatieven komen van Emma Noël: honing-kokos en damastroos zijn de geurnoten van die wel zeer prijsgunstige douchegels.