september 2016

openingsuren


Die veranderen weer op 6 september. Ook dan blijft de mogelijkheid om op afspraak te komen winkelen, voor of na de uren.
Voor de agenda: we geven u nu ol een overzicht van de winkel-sluitingen in het najaar. Die vallen op
1, 2 en 3, en ook op 11 en 12 november (de groententassen vallen een keer op dinsdag en een keer op vrijdag weg). De jaarlijkse vakantie begint zoals altijd op 25 december. Niet bang zijn: dit herhalen we nog op tijd!

gebak

De speltgebakjes met bosbes- of abrikozenvulling kent u onder-tussen al wel. Heel nieuw daarentegen zijn de speltstroopwafels (per 6) en de hazelnootstroopwafels (per 2) van Molenaartje. Al enige tijd in de winkel, maar nog niet voorgesteld: appel-amandelbiscuits van hetzelfde merk, gezoet met appeldiksap, in 3 handige pakjes met telkens 5 koekjes.

sonett


We mogen het al even ons huismerk noemen, met een breed gamma producten voor was en plas en vaat. De meest gebruikelijke kent u al, toch? Tijd voor de speciallekes!
De meest succesvolle nieuwe introductie is zonder twijfel het wasmiddel
color: geschikt voor katoen, linnen, hennep, microvezels en gemengde weefsels. Color wast uitstekend bij lage temperaturen, ontziet en beschermt kleuren en wast ook donkere kleren grondig. Het middel is geschikt voor elke waterhardheid: extra ontharder is niet nodig. De zeep is gemaakt uit plantaardige oliën en die zijn, net als de etherische oliën, voor 100 % afkomstig uit gecontroleerde biologische landbouw of in het wild verzameld. Navulbaar!
Voor wie houdt van kleren die lang(er) kreukvrij blijven is er de
strijkspray: die maakt katoen, linnen, hennep en mengweefsels steviger en glad, vergemakkelijkt het strijken, ook als de was al droog of met plooien is. De kleding blijft langer kreukvrij, mooi in vorm en vuilafstotend.
De
sanitairreiniger verwijdert op een effectieve manier kalkafzet-tingen, vet en vuil in douche, badkamer en keuken. Het oppervlak besproeien, even laten inwerken en goed afspoelen.
De
ontkalker dient voor – rara - het regelmatig ontkalken van was- en afwasmachine, koffiezet, waterkoker, …. Ook zeer werkzaam bij sterke kalkafzetting in wc’s, in wastafels en op kraanwerk.
De
intensieve reiniger is een sterk geconcentreerde, zuiver plant-aardige, huidvriendelijke ontvetter met biologische appelsienolie, die hardnekkige vet- en olieresten in badkamer, keuken en werkplaats oplost zonder kwetsbare oppervlakken aan te tasten. Ook voor vloeren en ruiten!
De
hygiënische reiniger ten slotte doodt door de combinatie van alcohol met etherische oliën de vegetatieve kiemen van schimmels en bacteriën zoals salmonella of coli reeds na 2 min.! Het is een zuiver plantaardige reiniger voor oppervlakken en handen die voldoet aan de HACCP-eisen.

En dan nog dit: we kunnen u geruststellen. De omschakeling van de 25 liter naar de 20 liter bussen is NIET gepaard gegaan met een prijsverhoging, én alle 6 reinigingsmiddelen blijven navulbaar.