oktober 2021

hooikoorts


Het seizoen is dit jaar gelukkig voorbij, maar het is wel het moment om een van de twee jaarlijkse preventiekuren met etherische olie van ravintsara te beginnen: gedurende 4 tot 6 weken 1 tot 3 keer per dag, afhankelijk van de gemiddelde ernst van uw hooikoorts, een druppel innemen – de smaak went zeer snel – en dat in de lente nog eens herhalen. U hebt dan amper tot geen last van hooikoorts, en wat meer is, amper tot geen kans op verkoudheden en griep: ravintsara is niet voor niets de sterkst antivirale etherische olie!    
Koffie Kàn

Naar goede gewoonte houdt Koffie Kàn een actie waarbij u een slow coffee mok kan verdienen: daarvoor hoeft u enkel tot eind februari 2022 de codes op de pakjes bonen- en gemalen koffie online in te geven. U ziet dan meteen ook hoeveel u er al bijeen gespaard hebt. Per 6 codes krijgt u een mok, en die zijn vanaf half maart beschikbaar.


kennismaking


U kent al een of enkele dagcrèmes van Dr Hauschka, en u wil er wel eens andere proberen, of u bent op zoek naar biologische, dierproefvrije cosmetica die goed zijn voor uw huid én voor de natuur. Voor u is er nu een kennismakingsactie van Dr Hauschka: bij aankoop van een dagcrème krijgt u een kleine verpakking van hetzelfde product kado, zodat u de crème eerst kan uittesten. Bent u niet tevreden, dan kan u de gewone, ongeopende verpakking terugbrengen en krijgt u uw geld terug.
Even een overzichtje:
De
rozencrème is de klassieker en de oudste onder de dagcrèmes. Zij verzorgt en beschermt de droge, gevoelige huid en de huid met een neiging tot roodheid en verwijde adertjes (couperose). Rozencrème heeft een harmoniserend effect op de vet- en vochtbalans van de huid. 
Op zomerdagen kan
rozencrème light een goed alternatief zijn: die beschermt de huid tegen invloeden van buitenaf en geeft haar een verfijnde, egale teint. Deze crème is de ideale dagverzorging voor de gevoelige en voor de normale, droge en geïrriteerde huid.
De harmoniserende 
melissecrème kalmeert en herstelt de natuurlijke balans van de gevoelige, gemengde huid. Melisse is opgebouwd als een gecentreerde plant, die de huid een extra stimulans geeft om haar evenwicht terug te vinden. Vette gedeelten van de huid worden weer mat en zuiver, droge plekken krijgen een hydraterende verzorging. Melissecrème is ideaal voor de gevoelige, gemengde huid, die snel droog, vettig en rood wordt. 
Kweepeercrème heeft een verfrissende en beschermende werking. Zij beschermt de normale, probleemloze huid tegen invloeden van buitenaf en reguleert haar vochtbalans. De beschermende en tegelijk doorlatende kweepeerwas vormt een beschermlaagje op de huid en houdt het vochtgehalte op peil. Bij onze mannelijke klanten behoort de kweepeer-crème daarom tot de favoriete natuurlijke gezichtscrèmes en aftershaves.
En dan zijn er nog de drie
vloeibare dagcrèmes: de activerende, de balancerende en de kalmerende, die we u voorgesteld hebben in de karweetjes van mei.

U weet niet wat kiezen?
Doe de huidtest aan de hand van de QR-code aan de kassa!