november 2021

feestdag + 1


Niet vergeten: De Karwij is gesloten op woensdag 10 en donderdag 11 november.
Haal uw groententas op tijd af!


terug van weggeweest

We hebben ze enkele jaren moeten missen, maar nu zijn ze er weer: de overheerlijke limonades van Zisch!
Er zijn de 3 al gekende smaken –
bitter lemon, bloedappelsien en gember – en er is een nieuwe: rabarber, de enige trouwens die licht gezoet is met gedroogd suikerrietsap.

Wat ook terug is, en dat gelukkig ieder jaar, is het
sinterklaaslekkers: grote speculaaspoppen in mannekes- en vrouwkesvorm, en ook holle en volle (met praliné gevulde) sintjes, allemaal bio, suikervrij en vegan, net zoals u het van ons gewoon bent.

actie x 2

We hadden u voor deze maand nog een actie beloofd: die is van Piramide dat u een mooie glazen theemok aanbiedt bij aankoop van 3 pakjes thee. U kan kiezen tussen verschillende soorten groene thee - original, citroen, rode zonnehoed, granaatappel-framboos - en sterrenmix (zonder munt!).

Ook
Yogi Tea viert het begin van het najaar met een aantrekkelijke actie: bij aankoop van 3 pakjes thee krijgt u 2 herbruikbare, ongebleekte katoenen groenten/fruit/broodzakjes met aantrekkoordje kado. Om heel lang en heel dikwijls te gebruiken!

bamboe

Tuin- en bosplant met bescheiden behoeften, favoriet pandavoedsel, duurzame houtsoort en nu ook een bijzonder mens- en milieuvriendelijke textielvezel: weinig planten zijn zo veelzijdig als dit snelgroeiend gewas.

Boody maakt daarom ondergoed van biobamboe, kleurt de vezels ecologisch, zorgt voor tijdloze, duurzame, vorm- en slijtvaste ontwerpen met een hoog draagcomfort én verpakt alles plasticvrij.

Bamboetextiel is ultrazacht, hypoallergeen, ademend, vochtafvoeren, antistatisch en thermoregulerend (koel in de zomer, warm in de winter), antibacterieel, schimmelwerend én biedt de huid bescherming tegen schade door zonnestralen: wat wil u nog meer?

Weten wat er in het assortiment zit, dat spreekt!

Voor dames zijn dat topjes met smalle en brede bandjes, T-shirts/hemdjes met korte en lange mouwen, slips in 4 verschillende modellen, leggings en 2 soorten beugelvrije bh’s.
Voor heren zijn er 2 soorten slips en T-shirts/hemdjes met korte mouwen.

Alles is er in zwart, veel in wit, enkele artikelen in nude, en af en toe kan u iets in grijs vinden. Kom het aanbod gerust eens bekijken!