BROODBELEG (v = vers)
Griekse champignons (v)
Groene pesto
Original (met zeegroenten)
Wakame citroen
Zwergenwiese
Basilicum
Bieslook
Daslook
Kruiden-tomaat
Meditom
Mierikswortel
Mierikswortel-rode biet
Rucola-tomaat
Tomaat-basilicum
Artisjokbeleg
Faux gras met veenbessen
De Bezegaard
Aardbeien
Aardbei-rabarber
Abrikozen
Appelsien
Bosbessen
Frambozen (jam en gelei)
Krieken
Kweeperen
Stekelbessen-vlierbloesem
Pindakaas
Pindakaas crunchy
Witte cashew
Hazelnoot-rozijn
Gemengde noten
Witte amandel
Tahin zonder zout
Tahin met zout
Zonnebloempasta
Dadelpasta
Dadelpasta met hazelnoten
Appelperenstroop
Choco
Choco met hazelnoten
Notencreme (v)
Speculaaspasta
Honing
Acacia
Berg
Bloemen
Eucalyptus
Linde