BROODBELEG (v = vers)

Hummus (v)
Hennephummus (v)
Augurkensalade (v)
Bloemkoolsalade (v)
Paprikasalade (v)
Griekse champignons (v)
Les tartares de l’océan (v)
Artisjokkenbeleg

Zwergenwiese
Basilicum
Bieslook
Kruiden-tomaat
Mierikswortel
Mierikswortel-rode biet
Paprika
Rucola-tomaat
Tomaat-basilicum

De Bezegaard
Aardbeien
Aardbei-rabarber
Abrikozen
Bittere appelsien
Bosbessen
Bosbes-kriek
Frambozen
Kiwibes-abrikoos
Krieken
Kweeperen
Pruimen
Queen’s
Rode bessen
Stekelbessen-vlierbloesem
Vlierbloesem
Woudvruchten

Pindakaas
Pindakaas crunchy
Cashew
Hazelnoot
Hazelnoot-rozijn
Gemengde noten
Witte amandelpasta
Tahin zonder zout
Tahin met zout
Zonnebloempasta
Pompoenpittenpasta

Dadelpasta
Dadelpasta met hazelnoten
Kastanjebeleg
Rinse appelstroop
Appelperenstroop
Notencreme
Praliné
Kao kao

Honing
1000 bloemen
Acacia
Eucalyptus
Kastanje
Koriander
Linde