BROODBELEG (v = vers)

Hummus (v)
Komkommer-dillespread (v)
Griekse champignons (v)
Les tartares de l’océan
(=Arctic, Atlantic en Pacific) (v)
Artisjokkenbeleg

Zwergenwiese
Basilicum
Bieslook
Kruiden-tomaat
Mierikswortel
Mierikswortel-rode biet
Paprika
Rucola-tomaat
Tomaat-basilicum

De Bezegaard
Aardbeien
Aardbei-rabarber
Abrikozen
Braam-zwarte bes
Bosbessen
Bosbes-kriek
Frambozen
Krieken
Kweeperen
Queen’s
Rode bessen
Stekelbessen-vlierbloesem
Vlierbloesem

Pindakaas
Pindakaas crunchy
Cashew
Hazelnoot
Hazelnoot-rozijn
Gemengde noten
Witte amandelpasta
Tahin zonder zout
Tahin met zout
Zonnebloempasta
Pompoenpittenpasta

Dadelpasta
Dadelpasta met hazelnoten
Kastanjebeleg
Rinse appelstroop
Appelperenstroop
Choco
Notencreme
Kao kao

Honing
1000 bloemen
Acacia
Eucalyptus
Linde