BROODBELEG (v = vers)

Hummus (v)
Hennephummus (v)
Augurkensalade (v)
Bloemkoolsalade (v)
Paprikasalade (v)
Griekse champignons (v)
Les tartares de l’océan
(=Arctic, Atlantic en Pacific) (v)
Artisjokkenbeleg

Zwergenwiese
Basilicum
Bieslook
Kruiden-tomaat
Mierikswortel
Mierikswortel-rode biet
Rucola-tomaat
Tomaat-basilicum

Allos
Pompoen-gember
Paprikatrio
Spinazie-pijnboompitten
Mais-paprika-chili

De Bezegaard
Aardbeien
Aardbei-rabarber
Abrikozen
Braam-zwarte bes
Bittere appelsien
Bosbessen
Bosbes-kriek
Frambozen
Kiwibes-abrikoos
Kiwibes- appel
Krieken
Kweeperen
Pruimen
Queen’s
Rode bessen
Rode vruchten
Stekelbessen-vlierbloesem
Vlierbloesem
Woudvruchten

Pindakaas
Pindakaas crunchy
Cashew
Hazelnoot
Hazelnoot-rozijn
Gemengde noten
Witte amandelpasta
Tahin zonder zout
Tahin met zout
Zonnebloempasta
Pompoenpittenpasta

Dadelpasta
Kastanjebeleg
Rinse appelstroop
Appelperenstroop
Choco
Notencreme
Praliné
Kao kao

Honing
1000 bloemen
Acacia
Eucalyptus
Kastanje
Koriander