BROODBELEG (v = vers)

Griekse champignons (v)
Tofucreme (v)
Kikkererwtenpasta (v)
Groene pesto
Original (met zeegroenten)
Wakame citroen

Zwergenwiese
Basilicum
Bieslook
Daslook
Kruiden-tomaat
Meditom
Mierikswortel (stockbreuk)
Mierikswortel-rode biet
Rucola-tomaat
Tomaat-basilicum

Artisjokbeleg

De Bezegaard
Aardbeien
Aardbei-rabarber
Abrikozen
Bosbessen
Frambozen
Krieken
Kweeperen
Queen’s jam
Stekelbessen-vlierbloesem
Vlierbloesem

Pindakaas
Pindakaas crunchy
Witte cashew
Hazelnoot-rozijn
Gemengde noten
Witte amandel
Tahin zonder zout
Tahin met zout
Zonnebloempasta

Dadelpasta
Dadelpasta met hazelnoten
Appelperenstroop
Choco (puur en met kokosmelk)
Notencreme (v)
Speculaaspasta

Honing
Acacia
Berg
Bloemen
Eucalyptus
Linde