MAKROBIOTISCHE SPECIALITEITEN
(v = vers)
Miso & co
Gerstmiso (v)
Rijstmiso (v)
Shiro miso
Tamari
Shoyu
Zeegroenten
Nori (v)
Nori
Wakame (v)
Wakame
Kombu (v)
Kombu
Dulse (v)
Visserssla
Sea vegetable salad
Agar agar
Amasake (rijst)
Takoewan
Lotuswortel
Yomogi mochi
Gedroogde shiitake
Rijstazijn
Umeazijn
Mirin
Sake
Umepasta
Umeboshi’s
Umeconcentraat
Umesan
Kuzu
Arrowroot
Muthee
Zenryu fu
Deegwaren
Ramen wakame
Ramen boekweit
Ramen shiitake
Ramen rijst
Ramen edamame
Yomogi soba
Udon (breed en smal)
Rijstudon (gv)
Thairijstudon (gv)
Somen
Rijst-wakamenoedels (gv)
Non-food
Eetstokjes
Groentenborstel
Groentenmes Caddie
Slijpsteen
Suribachi (2 formaten)
Surikogi (2 formaten)
Picklepers 1 l
Stoommandje metaal
Stoommandje bamboe
Gemberrasp
Sushimatje
Sakesetje
Theesetje keramiek
Theesetje gietijzer