MAKROBIOTISCHE SPECIALITEITEN
(v = vers)

Miso & co
Gerstmiso (v)
Rijstmiso (v)
Tamari
Shoyu

Zeegroenten
Nori (v)
Nori
Wakame (v)
Wakame
Kombu (v)
Kombu
Dulse (v)
Visserssla
Sea vegetable salad
Agar agar

Amasake (rijst)
Takoewan
Lotuswortel
Yomogi mochi
Gedroogde shiitake
Rijstazijn
Umeazijn
Mirin
Sake
Umepasta
Umeboshi’s
Umeconcentraat
Umesan
Kuzu
Arrowroot
Muthee

Deegwaren
Ramen wakame
Ramen boekweit
Ramen shiitake
Ramen rijst
Ramen edamame
Yomogi soba
Udon (breed en smal)
Rijstudon (gv)
Thairijstudon (gv)
Somen
Rijst-wakamenoedels (gv)

Non-food
Eetstokjes
Groentenborstel
Groentenmes Caddie
Slijpsteen
Suribachi (2 formaten)
Surikogi (2 formaten)
Picklepers 1 l
Stoommandje metaal
Stoommandje bamboe
Gemberrasp
Schuimspaan
Sushimatje
Sakesetje