MAKROBIOTISCHE SPECIALITEITEN
(v = vers)

Miso & co
Gerstmiso (v)
Rijstmiso (v)
Tamari
Shoyu
Dashi kombu shiitake
Misosoep

Zeegroenten
Nori (v)
Nori
Wakame (v)
Wakame
Kombu (v)
Kombu
Dulse (v)
Ao nori
Zeespaghetti (v)
Zeelatuw (v)
Visserssla
Sea vegetable salad
Zeewiersalade
Agar agar

Amasake (rijst)
Gepekelde gember
Takoewan
Lotuswortel (uit voorraad)
Yomogi mochi
Gedroogde shiitake
Rijstazijn
Umeazijn
Mirin
Sake
Umepasta
Umeboshi’s
Umeconcentraat
Umepillen
Umeparels
Umesnoepjes
Kuzu
Arrowroot
Gomasio
Muthee

Deegwaren
Ramen wakame
Ramen rijst
Ramen boekweit
Ramen shiitake
Soba
Yomogi soba
Udon (breed en smal)
Somen
Rijstnoedels (gv)
Rijst-wakamenoedels (gv)
Zwarte rijstnoedels (gv)

Non-food
Eetstokjes
Groentenborstel
Groentenmes Caddie
Groentenmes Hokiyama
Slijpsteen
Suribachi (2 formaten)
Surikogi (2 formaten)
Picklepers 1 l
Stoommandje metaal
Stoommandje bamboe
Gemberrasp
Schuimspaan
Sushimatje